x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bucuresti - Târgul Educaţiei pentru elevi

Bucuresti - Târgul Educaţiei pentru elevi

22 Mar 2008   •   00:00

Azi şi mâine are loc cea de-a IX-a ediţie a Târgului Educaţiei pentru Elevi la Rectoratul Universităţii Bucureşti. Obiectivul principal al manifestării îl constituie prezentarea ofertei Universităţii din Bucureşti pentru anul universitar 2008-2009, dar şi crearea unei colaborări între instituţie şi studenţi.

Azi şi mâine are loc cea de-a IX-a ediţie a Târgului Educaţiei pentru Elevi la Rectoratul Universităţii Bucureşti. Obiectivul principal al manifestării îl constituie prezentarea ofertei Universităţii din Bucureşti pentru anul universitar 2008-2009, dar şi crearea unei colaborări între instituţie şi studenţi. Au fost prezentate metodologia şi numărul de locuri la fiecare dintre facultăţi. Sunt 4.400 de locuri de licenţă de la buget, 3.400 la master şi 310 locuri la doctorat. Senatul Universităţii a aprobat şi locurile cu taxă: 1.050 de locuri la studii de licenţă cu taxă, 2.000 la masterat cu taxă şi 320 de locuri la doctorat cu taxă. Înscrierile la examenul de licenţă vor avea  loc în perioada 14-20 iulie, iar examenul, între 20-26 iulie.

 

 

PROGRAME EDUCAŢIONALE. La Târgul Educaţiei participă şi Fundaţia “Dan Voiculescu”, la standul 49, alături de alţi peste 70 de expozanţi, printre care facultăţi, edituri, asociaţii studenţeşti. Fundaţia, prin intermediul Clubului de Excelenţă “Dan Voiculescu”, oferă programe educaţionale în muzică, pictură, teatru şi informatică. Beneficiarii acestui sistem de programe de dezvoltare afterschool sunt copiii şi tinerii talentaţi.

×
Subiecte în articol: observator