x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cecilia, ex-Sarkozy, la al treilea soţ

Cecilia, ex-Sarkozy, la al treilea soţ

de Marina Constantinoiu    |    23 Mar 2008   •   00:00
Cecilia, ex-Sarkozy, la al treilea soţ

Trei zile. Ca-n basme, deşi este al treilea mariaj pentru doamna Cecilia. Ex-Sarkozy. Acum, Attias. Fosta soţie a actualului preşedinte francez se mărită.

Trei zile. Ca-n basme, deşi este al treilea mariaj pentru doamna Cecilia. Ex-Sarkozy. Acum, Attias. Fosta soţie a actualului preşedinte francez se mărită.

 

 

Şi se tot mărită, căci petrecerile care-i celebrează căsătoria cu omul de afaceri din domeniul publicităţii, Richard Attias, au început vineri şi durează nici mai mult, nici mai puţin decât trei zile. Vineri seara a fost organizată o petrecere privată la locuinţa lui Attias din Greenwich (Connecticut), cunoscut ca fiind unul dintre oraşele cu cele mai mari venituri. Sâmbătă seara, cei circa 150 de invitaţi ai Ceciliei şi ai lui Richard au fost duşi la comedia muzicală “Mamma Mia”, pe Broadway, un spectacol inspirat din piesele formaţiei Abba, relatează AFP.

 

 

PE SPRÂNCEANĂ. Invitaţii – din Europa şi SUA – sunt cazaţi la Regency Hotel, pe celebra Park Avenue, din New York. De aici au fost duşi cu un autocar la proprietatea din Connecticut şi ulterior pe Broadway, pentru spectacol, pentru ca mai apoi să cineze într-un restaurant mexican din New York. Azi, după ceremonie, este prevăzută o recepţie la Rockefeller Plaza, în plin centrul Manhattan-ului. Deşi detaliile au rămas secrete, circulă unele zvonuri potrivit cărora este prevăzută o ceremonie religioasă într-o sinagogă din New York.

 

 

Doamna Cecilia Ciganer-Albeniz, fostă Sarkozy, este la a treia căsătorie, are două fete din primul mariaj cu starul de televiziune Jacques Martin, şi un băiat în vârstă de 10 ani, din căsătoria cu Nicolas Sarkozy. Richard Attias poate fi considerat unul dintre “stăpânii lumii”, frecventând cercurile celor mai înalte personalităţi mondiale, fiind, printre altele, în calitatea sa de preşedinte al Publicis Events Worldwide, organizatorul Forumului Economic Mondial de la Davos.

×
Subiecte în articol: observator