x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Referendumul privind eutanasierea maidanezilor a fost anulat

Referendumul privind eutanasierea maidanezilor a fost anulat

11 Sep 2013   •   10:37
Referendumul privind eutanasierea maidanezilor a fost anulat
UPDATE 13:00 - CGMB a decis, astăzi, să anuleze organizarea referedumului. Consilierii generali din partea PPDD s-au retras din sală la momentul votării, ei lipsind și de la votarea propunerii referitoare la organizarea referendumului, săptămâna trecută, potrivit b365.ro.
----------------------------------------

Primarul general, Sorin Oprescu, a convocat astăzi, la ora 12:00, o şedinţă de îndată a Consiliului General al Municipiului Bucureşti pentru a supune aprobării proiectul de hotărâre pentru abrogarea hotărârii CGMB nr 235/06.09.2013 care aprobă organizarea referendumului local cu privire la gestionarea câinilor fără deţinător din municipiul Bucureşti.

Pe 6 septembrie, consilierii bucureşteni au dat vot favorabil pentru organizarea referendumului local pentru gestionarea câinilor fără stăpân din Capitală, aşa cum a propus primarul general Sorin Oprescu, în urma tragediei copilului ucis pe 2 septembrie de o haită de câini.

Au votat în favoarea acestui proiect 31 de consilieri, şase au fost împotrivă, iar consilierii  PDL au părăsit sala. Potrivit proiectului de hotărâre, bucureştenii ar fi urmat să răspundă cu DA sau NU la întrebarea "Sunteţi de acord cu eutanasierea câinilor fără deţinător capturaţi pe domeniul public al municipiului Bucureşti şi neadoptaţi în termenul prevăzut de lege?".

×