x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicio sancțiune pentru chirurgul acuzat că merge beat la serviciu

Nicio sancțiune pentru chirurgul acuzat că merge beat la serviciu

de Redacția Jurnalul    |    01 Aug 2024   •   22:30
Nicio sancțiune pentru chirurgul acuzat că merge beat la serviciu

Cei care s-au plâns de un chirurg de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu nu și-au putut demonstra acuzațiile.

„Concluziile cercetării administrative demarată de conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, după ce un medic angajat al spitalului a fost acuzat ar fi tratat pacienții în timp ce se afla în stare de ebrietate, au fost elaborate”, transmite Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Potrivit comisiei care a cercetat cazul, „nu au fost întrunite probe care să ateste veridicitatea acuzațiilor”.

Pe 24 mai, 10 medici și rezidenți au semnat o petiție conform căreia emiteau acuzații asupra medicului, angajat al SCJU Sibiu, potrivit cărora, începând cu luna ianuarie, acesta s-ar fi prezentat la spital și ar fi tratat pacienți, în timp ce era beat.

„Având în vedere că prin petiția menționată nu au fost individualizare în concret faptele, semnatarii petiției au fost invitați să precizeze data și intervalul temporal în care l-au surprins pe medicul acuzat în ipostaza reclamată. Ulterior, Comisia de Etică, Deontologie Medicală și Disciplină a decis demararea cercetării disciplinare a domnului doctor, comisie întrunită la data de 17.07.2024. Analizând toate documentele, membrii comisiei au constatat că nu se impune înaintarea vreunei propuneri în ceea ce privește sancționarea disciplinară a domnului doctor, decizie motivată de faptul că acuzația adusă de cei 10 semnatari nu a putut fi probată”, arată sursa citată.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: chirurg alcool spital sanctiune