x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cleopatra Stratan, copilul-minune!

Cleopatra Stratan, copilul-minune!

22 Mai 2009   •   00:00
Cleopatra Stratan, copilul-minune!

I-a dat viaţă lui Ghiţă, a numărat "până la unu" şi, apoi, ne-a urat cu glasul unic de copil: noapte bună! La lansare avea doar trei anişori. Toate aplauzele pe care le adunase tăticul său până atunci, ea le-a strâns într-un singur minut... cât a durat piesa "Mama", prima melodie pe care a susţinut-o în cadrul unui concert, alături de Pavel Stratan.



De la faimosul Ghiţă, românii şi-au dorit-o pe Cleo în miniatură. Aşa s-a născut "Păpuşa Cleo", o adevărată bijuterie muzicală. După ce a ajuns în inimile tuturor copiilor, şi nu numai, Cleopatra Stratan le pregăteşte... noi surprize. Fetiţa talentată a cucerit întreaga lume, s-a clasat pe locul al IV-lea în topul mondial al copiilor geniali şi a obţinut dublul disc de platină. Jurnalul Naţional vă pregăteşte de 1 Iunie o nouă Ediţie de Colecţie despre Cleopatra Stratan şi un album excepţional cu vocea micuţei soliste, disc intitulat sugestiv după vârsta fetiţei cu părul buclat şi cu vocea cristalină: "La vârsta de cinci ani".

Calendar iunie 2009
Ediţia de Colecţie de la 8 iunie o aduce în prim-plan pe Patricia Kaas, o voce de marcă a muzicii franceze contemporane. O poveste fascinantă despre artista care, de la debutul său, din 1988, cu albumul "Madmoiselle chante de blues", a vândut peste 16 milioane de discuri în toată lumea. Alături de Ediţia de Colecţie veţi regăsi un album excepţional cu piese de succes din repertoriul Patriciei Kaas.

×
Subiecte în articol: observator