x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cursă Lufthansa de la Munchen, ce urma să aterizeze la Sibiu, redirecţionată din cauza ceţii

Cursă Lufthansa de la Munchen, ce urma să aterizeze la Sibiu, redirecţionată din cauza ceţii

01 Noi 2013   •   09:52
Cursă Lufthansa de la Munchen, ce urma să aterizeze la Sibiu, redirecţionată din cauza ceţii

O cursă Lufthansa de la Munchen cu 62 de pasageri la bord care ar fi trebuit să aterizeze pe Aeroportul Sibiu, joi noapte, a fost redirecţionată la Cluj-Napoca din cauza ceţii, transmite Mediafax.

Aeronava aceleiaşi companii care trebuia să decoleze de la Sibiu spre Munchen va avea cel puţin patru ore întârziere.

"Cursa Lufthansa Munchen - Sibiu cu sosirea programată la Sibiu la ora 00,40 a aterizat la Cluj-Napoca din cauza ceţii. Cei 62 de pasageri care se aflau la bord au fost transportaţi la Sibiu cu autocarul, ajungând în jurul orei 04,20", a declarat purtătorul de cuvânt al Aeroportului Sibiu, Nicoleta Boborodea.

Potrivit acesteia, cursa retur Sibiu - Munchen care ar fi trebuit să decoleze, vineri dimineaţă, la ora 06.15 va avea întârziere de cel puţin patru ore, tot din cauza ceţii.

"Zborul Lufthansa Sibiu - Munchen va avea întârziere din cauza ceţii. Aeronava va sosi de la Cluj-Napoca la ora 09.15 şi va decola, dacă nu apar alte probleme, la ora 10.15", a mai declarat Nicoleta Boborodea.

×