x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dealeri de canabis din Capitală, prinși în flagrant

Dealeri de canabis din Capitală, prinși în flagrant

de Redacția Jurnalul    |    25 Oct 2023   •   19:55
Dealeri de canabis din Capitală, prinși în flagrant

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii DIICOT – Structura Centrală, au documentat infracțiunile a patru tineri din Capitală, iar unul dintre ei a fost prins în flagrant când vindea canabis. Toți patru au fost reținuți.

În perioada mai – octombrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii DIICOT – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 35 de ani, bănuiți de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc.

Polițiștii l-au prins în flagrant, luni, pe unul dintre ei, un bărbat de 35 de ani, în municipiul București, în timp ce vindea 40 de grame de canabis.

Ulterior, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în urma căruia au fost descoperite și ridicate 60 de grame de canabis și un telefon mobil.

În continuarea cercetărilor, polițiștii i-au prins în flagrant delict pe alți doi bănuiți, de 19 și 23 de ani, în municipiul București, având asupra lor aproximativ 350 de grame de canabis, pe care le-ar fi primit de la un tânăr, de 20 de ani, și pe care ar fi urmat să le livreze bărbatului de 35 de ani.

De asemenea, ulterior, a fost descoperită adresa unde locuiește, fără forme legale, tânărul de 20 de ani, care ar fi predat de bunăvoie aproximativ 170 de grame de canabis, pe care le-ar fi deținut în imobil.

În sarcina acestuia s-a reținut și infracțiunea de punere la dispoziție cu știință a unei locuințe pentru consumul ilicit de droguri.

Cei 4 bărbați au fost prezentații procurorului de caz DIICOT, care a dispus reținerea pentru 24 de ore.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a dispus, miercuri, arestarea preventivă, pentru 30 de zile, față de persoanele reținute.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: dealer canabis flagrant Capitală