x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Directorul adjunct al Tursib, un apropiat al preşedintelui Klaus Iohannis, a fost găsit spânzurat

Directorul adjunct al Tursib, un apropiat al preşedintelui Klaus Iohannis, a fost găsit spânzurat

28 Ian 2015   •   14:39
Directorul adjunct al Tursib, un apropiat al preşedintelui Klaus Iohannis, a fost găsit spânzurat
Sursa foto: turnulsfatului.ro

Directorul adjunct al Tursib, Cristian-Gheorghe Pavel, un apropiat al președintelui Klaus Iohannis, a fost găsit spânzurat într-una din locuințele sale, scrie Turnul Sfatului.

"În jurul orei 10:00 s-a primit un apel la 112, după ce bărbatul a fost găsit în una din locuinţele care au aparţinut părinţilor lui. Până în momentul de faţă nu avem suspiciune de omor, deci se confirmă faptul că este o sinucidere. Corpul a fost preluat de Medicina Legală, pentru autopsie", a declarat Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

Cristian-Gheorrghe Pavel este soțul consilierului local FDGR, Anita Pavel, iar cei doi sunt cunoscuți ca fiind în grupul de prieteni apropiați ai președintelui Klaus Iohannis, potrivit Turnul Sfatului. Soții Pavel au fost prezenți alături de președinte la petrecerea de după câștigarea alegerilor, dar și la petrecerea de Revelion.

Conform ultimei declarații de avere, depusă la jumătatea anului trecut, Cristian Pavel nu avea datorii. El deținea, împreună cu soția, o casă în Sibiu de o sută de metri pătrați, un teren în intravilan de 400 mp și un autoturism Ford.

Pavel Cristian, în vârstă de 54 de ani, era de zece ani director tehnic al SC Tursib SA, societatea de transport public aflată în subordinea Primăriei Municipiului Sibiu.

Citește și:

Klaus Iohannis, bilanţ pe Facebook după 30 de zile de mandat


Iohannis: Nu trebuie să aşteptăm ca alţii să ne asigure securitatea


Iohannis, despre relaţia cu Ponta: Răspundem de bunul mers al României. Lucrurile au intrat în normalitate


Mesajul lui Klaus Iohannis către Majestatea Sa Regele Mihai I al României: "Să ne îndreptăm cu toţii gândul către Rege"


Klaus Iohannis, intalnire cu Angela Merkel, in 13 februarie 2015


Punct şi de la capăt. Băsescu a încheiat 10 ani la Cotroceni, Iohannis vrea să uimească lumea cu România lucrului bine făcut




×