x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Economii pentru o zi de mâine mai sigură

Economii pentru o zi de mâine mai sigură

26 Mai 2009   •   00:00

BCR a pregătit pentru clienţii săi o serie de produse de economisire adaptate necesităţilor acestora.



Depozitul la termen SUCCES BCR permite persoanelor fizice să depună oricând sume minime de 100 de lei, euro sau dolari în contul de depozit până la maturitatea acestuia. Suma minimă de constituire este de 1.000 de lei sau 500 de euro sau dolari, iar termenele sunt de 1, 2, 3, 6, 9, 12, 18, 24 sau 36 de luni, în funcţie de moneda şi tipul de dobândă aferent depozitului ales.

MAXICONT BCR permite accesul rapid la propriile resurse indiferent de operaţiunea aleasă: depunere sau retragere. Soldul minim este de 500 de lei sau 250 de euro sau dolari, iar depunerile minime pot fi de 50 de lei, euro sau dolari. ACTIV BCR este un certificat de depozit cu discount care permite cumpărarea sau răscumpărarea în orice moment şi fără comisioane la valoarea cotaţiei din ziua respectivă.

Valoarea nominală este de 1.000 de lei, dolari sau euro, iar scadenţa maximă este de 24 de luni. Indiferent de soluţia de economisire aleasă, sumele depuse la BCR sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor în sistemul bancar în limita nivelului stabilit periodic de acesta.

×
Subiecte în articol: observator