x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie: Un elev de 18 ani a murit după ce şi-a dat foc în faţa liceului pentru că a pierdut bani la păcănele

Tragedie: Un elev de 18 ani a murit după ce şi-a dat foc în faţa liceului pentru că a pierdut bani la păcănele

de Redacția Jurnalul    |    23 Mai 2023   •   15:22
Tragedie: Un elev de 18 ani a murit după ce şi-a dat foc în faţa liceului pentru că a pierdut bani la păcănele
Sursa foto: Antena 3 CNN

Elevul a murit astăzi, după ce şi-a dat foc în faţa unei săli de jocuri de noroc, situată în apropierea unui liceu din Râmnicu Vâlcea. Tânărul ar fi recurs la gestul extrem după ce ar fi pierdut 3.000 de lei la păcănele.

Potrivit Antena 3 CNN, băiatul care şi-a pierdut viaţa are vârsta de 18 ani şi ar fi recurs la gestul extrem după ce ar fi pierdut o sumă importantă de bani la păcănele.

După ce a pierdut 3.000 de lei la jocurile de noroc, tânărul a mers la o benzinărie din oraș, a cumpărat 1,5 litri de benzină şi s-a întors în faţa liceului, acolo unde este şi o sală de jocuri de noroc.

Acolo, s-a stropit cu benzină şi s-a autoincendiat, iar din nefericire, nu a mai putut fi salvat.

Poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au deschis o anchetă şi au refăcut traseul tânărului cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din oraş.

În imagini apare băiatul, chiar cu câteva momente înainte să decidă să îşi ia viaţa în faţa unei săli de jocuri, care se află în apropierea liceului unde era elev.

elev sinucidere

×
Subiecte în articol: elev mort pacanele ramnicu valcea