x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Expertiză în cazul Huidu

Expertiză în cazul Huidu

de Departamentul Online    |    Mara Raducanu    |    01 Noi 2011   •   21:00
Expertiză în cazul Huidu

Procurorii au dispus efectuarea unei expertize tehnice pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs accidentul rutier provocat de Serban Huidu, in urma caruia au murit trei persoane. Obiectivele expertizei dispuse au in vedere inclusiv cererile formulate de apartinatorii victimelor. Expertiza dispusa urmeaza sa fie facuta de experti ai laboratorului interjudetean din cadrul Institutului National de Expertiza Criminalistica, potrivit unui comunicat al Parchetului instantei supreme.

Procurorii care instrumenteaza cazul accidentului in care a fost implicat pe 16 octombrie Serban Huidu au ca principala ipoteza neadaptarea vitezei de catre acesta. Huidu, care este cercetat pentru ucidere din culpa, dupa ce in urma accidentului si-au pierdut viata trei persoane, ar fi intrat pe contrasens, intrand in coliziune cu Loganul in care se aflau cele trei victime.

Probele administrate pana in prezent in dosarul in care Serban Huidu este invinuit pentru ucidere din culpa arata ca acesta a provocat accidentul intrucat nu a adaptat viteza la conditiile de trafic pe carosabil umed, sustin procurorii. In acest dosar, Parchetul Judecatoriei Brasov a inceput in 18 octombrie urmarirea penala fata de realizatorul tv pentru uciderea din culpa a trei persoane. In cauza au fost formulate concluziile medico-legale cu privire la decesul celor trei persoane care se aflau in autoturismul Dacia, stabilindu-se ca moartea a fost violenta, cauzata de hemoragii interne si externe, consecutive, in principal din cauza rupturilor de organe interne.

×