x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Hoţ de buzunare care a furat 10.000 de lei, prins Poliţia Locală la ţipetele cetăţenilor din jur

Hoţ de buzunare care a furat 10.000 de lei, prins Poliţia Locală la ţipetele cetăţenilor din jur

de Departamentul Online    |    07 Noi 2011   •   10:53
Hoţ de buzunare care a furat 10.000 de lei, prins Poliţia Locală la ţipetele cetăţenilor din jur

Un hot de buzunare a fost prins, noaptea trecuta, de catre un agent al Politiei Locale a Municipiului Bucuresti (PLMB) dupa ce furase suma de 10.000 de lei din buzunarul unui bucurestean. Fapta a avut loc pe strada Carada, din centrul Capitalei, iar hotul fusese surprins de doi civili in timp ce sustragea suma de bani.

C.F., nascut in 1972, se deplasa in fuga spre strada Doamnei, moment in care agentul PLMB si un jandarm au intervenit si l-au placat. A fost momentul in care hotul a incercat sa scape de suma, aruncand banii in mijlocul strazii.

C.F. a fost incatusat de agentul Politiei Locale a Municipiului Bucuresti si a fost predat unei patrule din cadrul Serviciului Interventii a PLMB. Hotul a fost predat Politiei Nationale pentru continuarea cercetarilor.

Tot in Centrul Vechi, in jurul orei 04.00, o patrula a Serviciului de Ordine Publica din cadrul Politiei Locale a Municipiului Bucuresti a intervenit pentru aplanarea unui scandal iscat in zona Selari.

Doi tineri, aflati sub influenta bauturilor alcoolice, incepusera sa se bata cu pumnii, iar incaierarea risca sa degenereze intr-un scandal de amploare, mai ales ca insotitorii celor doi se pregateau sa intervina.

Unul din tinerii retinuti de catre agentii locali a prezentat, la verificarea datelor de identitate, informatii false ceea ce a determinat masura insotirii acestuia la Sectia 10 Politie.

In apropierea sediului sectiei, tanarul, care pana in acel moment ii rugase pe agentii locali sa-l faca scapat, a fugit de sub escorta. A fost prins dupa doar doi metri, situatie care a impus masura incatusarii.

O.N.C., nascut in 1989, a devenit recalcitrant si a trecut la amenintari la adresa politistilor locali. Dupa ce tanarul a fost amendat potrivit Legii 61/1991, acesta a fost predat Politiei Nationale.

×