x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info observator

Info observator

23 Mar 2008   •   00:00

Concert pentru studenţi

Mircea Vintilă şi Iris vor concerta pentru studenţi în această seară, în campusul Grozăveşti. Concertul rock încheie seria de activităţi din cadrul celui mai mare festival pentru studenţi al începutului de an, ASUBfest – Primăvara Culturală Universitară, organizat de Asociaţia Studenţilor din Universitatea Bucureşti. În cadrul acestui festival studenţii au urmărit proiecţii de film, au participat la conferinţe, dezbateri.

 

 

Ne-a părăsit prima femeie neurochirurg

Sofia Ionescu Ogrezeanu, prima femeie neurochirurg din lume, a încetat din viaţă în noaptea de vineri spre sâmbătă. A primit recunoaşterea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, care a declarat-o medic-erou, prezentând-o într-un album alături de alţi 65 de confraţi din întreaga lume. Corpul neînsufleţit va fi depus azi la capela mică a Cimitirului Bellu, iar înmormăntarea va avea loc mâine, în jurul orei 13:00.

 

 

Romexpo - Târgul Kidex pentru copii

La Romexpo va avea loc între 27 şi 30 martie târgul pentru copii Kidex. Pe lângă expozanţii tradiţionali, în acest an şi-au anunţat participarea atât o serie de firme noi, cât şi companii din străinătate. În cadrul târgului, părinţii vor putea găsi hăinuţe, jocuri, jucării, produse pentru bebeluşi, cărucioare şi chiar mobilier pentru camerele copiilor lor.

×
Subiecte în articol: observator