x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

22 Mai 2009   •   00:00

!! Ne enervează campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi candidaţii aferenţi. Acelaşi discurs tâmpit, aceiaşi oligofreni care spun lucruri trăznite. Domnilor, dar când o să încetaţi să mai fiţi atât de "originali"?



!! Ne enervează toată vorbăria despre accesarea fondurilor europene şi tonul doct cu care diverşi politicieni vorbesc despre românul de rând că nu ştie cum să facă să intre în posesia banilor. Mai au puţin şi-l fac prost pe faţă. Bine, băi, că sunteţi voi deştepţi!

!! Ne bucurăm c-a fost găsită veriga lipsă care demonstrează înrudirea omului cu maimuţa. Acum, că ştim sigur că suntem maimuţe la bază, nu mai trebuie să dăm vina pe nimeni. Doar pe evoluţie că şi-a bătut joc de noi. La urma urmei, ce poţi să faci cu un biet creier de maimuţă? Nu? Mai lipseşte să ne ducă în restaurantele japoneze, să ne prindă capu-n masă şi să ni-l taie ca pe pepeni, de vii, spre deliciul consumatorului nipon. Ia cu pâine!

!! Ne enervează faptul că, practic, nici o legumă din piaţă nu este netratată chimic şi că, în loc de vitamine naturale, ne hrănim cu nitraţi şi nitriţi. Cică să mănânci sănătos! Păi, cum să mai mănânci sănătos după tot ce bagă ăştia în legume? Am văzut chiar că în Turcia roşiile nici nu cresc în pământ. Doamne, unde s-a ajuns! Animale care cresc cu hormoni şi legume care cresc cu nitriţi! "Pentru o viaţă mai bună"!

!! Ne enervează nesimiţirea asta, pe care o întâlneşti la tot pasul: pe trotuar, lângă trotuar, în trafic, în autobuz, la supermarket. E ceva de nedescris. Chiar nu se poate face nimic pentru a nu mai vedea în faţa blocului rahaţi de câini? Sau pet-uri aruncate, sau chiştoace de ţigări. Deunăzi, o femeie de serviciu mătura de mama focului o alee, pentru ca în spatele ei să se arunce de la etaj flori uscate. Asta da educaţie!

VORBE DE DUH ;)

S-a făcut de râsul lumii.

A ridica un sac de paie.

Plosca nu se caută pe dinafară.

Mai bine acum un ou, decât la anul, un bou.

Nu se spală nici cu apa Dunării.

Mai bine păzeşti un cârd de iepuri decât o fată.

Ion Cuceu, Dicţionarul proverbelor româneşti, Litera Internaţional

×
Subiecte în articol: observator