x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

25 Mai 2009   •   00:00

!! Ne enervează taximetriştii care stau în maşini cu cămăşile descheiate complet, transpiraţi, fumând, cu por­tierele deschise în aşteptarea clien­ţi­lor. Dacă voiam un Tarzan luam un dividiu, nu taxiul.  

!! Ne enervează că pe marile bulevarde trecerile de pietoni sema­fori­zate alternează cu cele nesemafo­ri­zate. Mergi prin Drumul Taberei de la Favorit spre Moghioroş, una semafori­zată, una nu, una da, una nu. Te mai miri că mor oamenii.

!! Ne enervează că la noi, comercianţii au înţeles că doar aspectul magazinului contează. Mergi la marea Diverta, sclipici, figuri. Dar tu cauţi o carte anume sau un dvd, iar când nu le au, întrebi dacă alte sedii Diverta au respectivul titlu. "Nu ştim, că nu avem bază de date comună". Mersi mult pentru nimic. Eficienţa vă spune ceva?

!! Ne enervează scoaterea pe linie moar­tă a unor întregi generaţii mai în vârstă. Te duci la o companie de te­lefonie mobilă şi nu poţi vorbi de­cât cu puşti. Ieftini, superficiali şi pitzi­pon­ci. Primeşti informaţiile frag­men­tat, oboseşti până afli ceva, îi vezi că-s prea tineri să aibă o anumită profunzime a înţelegerii. Şi nu poţi face nimic. Ei zâmbesc.

!! Ne enervează privirile pline de reproş ale pensionarelor când te aşezi şi tu jos în RATB după o zi plină. E de la sine înţeles că trebuie să le laşi pe ele chiar dacă mori. Dar în staţie zi­ceai că-s toate campioane de box tailandez, aşa îşi dădeau coate care mai de care să urce prima.

×
Subiecte în articol: observator