x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Irinel: Monica o bate pe Irina

Irinel: Monica o bate pe Irina

04 Mar 2011   •   14:28
Irinel: Monica o bate pe Irina
Sursa foto: /bzi.ro
154770-.jpgÎn cererea depusă la instanţă, Irinel Columbeanu o acuză pe Monica de neglijenţă gravă şi purtare abuzivă. Omul de afaceri o citează pe soacra sa, căreia Irina i-ar fi spus, "Eu vreau cu tine, nu vreau cu mami, pentru că mă bate".

Din declaraţii reiese că fetiţa se teme de mama ei şi de o eventuală plecare în Statele Unite.

"I-am lăsat două iconiţe la televizor... Să te rogi la Doamne Doamne ca să nu te bată mama (...) orice se întâmplă să nu-ţi fie frică de mama. Tu să spui la grădiniţă", i-ar mai fi povestit soacra lui Irinel acestuia, potrivit Mediafax.

De altfel, relaţia dintre Monica şi mama ei este descrisă, în acţiune, ca una în care soţia lui Irinel Columbeanu îşi trata mama ca pe o servitoare, o ţinea închisă în casă cu zilele şi nu îi dădea niciun ban de cheltuială.

Mai mult, în cerere se afirmă că Monica dispărea pentru perioade lungi ca să participe la petreceri în cluburi şi uita să se mai întoarcă la fiica ei.

Monica Columbeanu neagă că ar fi bătut-o pe Irina

"În legătură cu ultimele acuzaţii pe care domnul Columbeanu mi le-a adresat prin intermediul unei emisiuni de televiziune, mă declar dezgustată de conduita domniei sale. Fiind evident scopul pentru care a făcut aceste declaraţii, în vederea creării unei presiuni mediatice puternice, de natură să influenţeze litigiile în care suntem implicaţi, îmi declar, încă o dată, voinţa de a face tot ce e posibil şi legal pentru ca fiica mea, Irina, să aibă parte de o îngrijire şi o creştere normală oferită de mine şi de familia mea", spune Monica Columbeanu.

Totodată, ea respinge orice acuzaţii care i-au fost aduse în legătură cu fetiţa ei. "Resping orice acuzaţii cu privire la comportamentul meu sau al oricărei alte persoane din familia mea, în ceea ce o priveşte pe fetiţa mea şi voi face toate demersurile pentru ca orice acuzaţii nefondate să fie sancţionate", spune Monica Columbeanu, potrivit Mediafax.

Ea le mulţumeşte ziariştilor care au relatat corect ultimele evenimente. "(...) Rog să fiu înţeleasă în ceea ce priveşte reţinerea mea de a dezbate în public aspecte care ţin de relaţia mea cu un copil de 4 ani şi care, în timp, ar putea fi afectat prin această expunere", precizează Monica Columbeanu.

×