x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liviu Alexa, după ce mașina sa a fost vandalizată: Probabil că se dorește moartea mea

Liviu Alexa, după ce mașina sa a fost vandalizată: Probabil că se dorește moartea mea

11 Mai 2019   •   16:25
Liviu Alexa, după ce mașina sa a fost vandalizată: Probabil că se dorește moartea mea

Jurnalistul de investigații Liviu Alexa a făcut o serie de precizări după ce vineri noaptea mașina i-a fost vandalizată în timp ce se afla într-o parcare din Cluj. 

"Am fost amenințat în cariera mea de peste 20 de ani de jurnalism de investigații de o gramada de oameni. Chiar în ultimii ani, am fost amenințat de oameni puternici, judecători sau milionari, ca Daniel Metz, un afacerist puternic din zonă, sau chiar de președintele Consiliului Județean, Alin Tise. Sunt amenințat în fiecare zi pe Facebook cu moartea sau cu bătaia de catre diverși combatanți sau sustinători ai partidelor politice, era o chestiune de timp până să se ajungă la ața ceva. Probabil că se dorește moartea mea, lichidarea mea fizică.

De la anchete cu Raed Arafat până la cele cu Cristan Pomohaci, am scris despre toți și i-am criticat pe toți. Nu îmi dau seama cine e vinovat de această amenințare, de acest act de vandalism. Insă am speranța că vom afla și îi asigur pe cei vinovați că vor plăti cu vârf și îndesat. Mulțumesc Politiei județului Cluj pentru promptitudinea cu care au intervenit. Anunț pe aceasta cale și o recompensa de 500 de euro pentru orice informație relevantă care mă va ajuta sa aflu cine mă vrea mort. Că de speriat încă nu mă sperie nimeni. Si nu bravez, nu mă voi ascunde, încă cred în țara mea și în Lege", a afirmat Liviu Alexa ziardecluj.ro. 

sursa: antena 3

×
Subiecte în articol: liviu alexa jurnalist