x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mergi la vot, primeşti o Dacie!

Mergi la vot, primeşti o Dacie!

26 Mai 2009   •   00:00

Asociaţia 'Moldova 2006' din Botoşani organizează o tombolă pentru cetăţenii din judeţul Botoşani care vor participa la alegerile pentru Parlamentul European ce se vor desfăşura pe 7 iunie. Marele premiu oferit de organizatorii tombolei este o Dacia Sandero, care poate fi câştigată în urma tragerii la sorţi din 14 iunie.

Potrivit regulamentului, 'la tombolă are dreptul să participe orice persoană fizică, cu vârsta de peste 18 ani, cetăţean român cu drept de vot, excepţie făcând angajaţii şi voluntarii organizatorului, persoanele aflate în conducerile partidelor politice sau având funcţii în aceste organizaţii, precum şi rudele de gradul I ale acestora'.

Asociaţia mai oferă ca premii zece scutere, 20 de biciclete, 50 de telefoane mobile, 100 stick-uri de memorie, combine frigorifice, maşini de spălat, aspiratoare, precum şi 5.000 de premii surpriză.

Acţiunea este susţinută de Partidul Democrat-Liberal a cărui siglă apare pe bannerele postate pe Pietonalul Unirii, acolo unde a fost expusă şi maşina-premiu.

'Noi susţinem această campanie, absolut una civică, care are ca scop încurajarea participării la vot', a afirmat secretarul general al organizaţiei judeţene a PD-L, Ion Diaconu.

×
Subiecte în articol: observator