x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Meteo: Starea vremii

Meteo: Starea vremii

de Anca Ardeleanu    |    13 Ian 2008   •   00:00

În următoarele zile, circulaţia atmosferică va favoriza încălzirea treptată începând cu regiunile vestice, dar şi cu zonele mai înalte, de deal şi de munte.

Comentariul specialistului:

În următoarele zile, circulaţia atmosferică va favoriza încălzirea treptată începând cu regiunile vestice, dar şi cu zonele mai înalte, de deal şi de munte. În zonele joase, în sudul şi în centrul ţării, masa de aer rece, stabilă, va fi “urnită” cu greu şi se va forma ceaţă asociată cu chiciură, care poate persista şi ziua. Dar şi în aceste regiuni, de la o zi la alta, se va produce o încălzire uşoară. Spre sfâr­şitul intervalului de prognoză, în sudul şi în sud-vestul ţării, vor fi precipitaţii mixte.

meteorolog Doina Mărăşoiu

  

Temperaturi maxime azi în ţară:

Bacău   –2°C

Baia Mare        8°C

Braşov 2°C

Buzău   –1°C

Constanţa         2°C

Craiova            –4°C

Deva    6°C

Iaşi       –1°C

Oradea 10°C

Suceava           –2°C

Timişoara         8°C

  

La munte:

Azi (duminică):

Vremea va fi caldă. Cerul va fi noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Pe văi şi în depresiuni va fi ceaţă asociată cu depunere de chiciură.

Mâine (luni):

Vremea se va menţine caldă. Cerul va fi noros şi izolat în vestul Meri­dionalilor vor fi precipitaţii mixte şi polei. Vântul va avea unele intesi­ficări în zona montană înaltă.

Poimâine (marţi):

Vremea va fi închisă. Izolat vor fi precipitaţii slabe, mixte, în Carpaţii Meridionali, iar noaptea, în Munţii Banatului. Vor fi condiţii de polei. Vântul va avea unele intesificări în zona montană înaltă.

  

Bucureşti:

Azi (duminică):

Vremea va fi închisă. Dimineaţa şi noaptea se va semnala ceaţă, asociată cu depunere de chiciură. Maxima: –1°C, iar minima: –10°C.

Mâine (luni):

Cerul va fi noros şi vor fi condiţii de ceaţă sau precipitaţii slabe, mixte. Vântul va sufla  slab. Maxima: –1°C, iar minima: –7°C.

Poimâine (marţi):

Cerul va fi noros şi va fi ceaţă.Maxima: 1°C, iar minima: –6 °C.

×
Subiecte în articol: observator