x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mihai Neșu: "Doar Dumnezeu poate să facă o minune. Restul depinde de mine, exerciţii și antrenamente"

Mihai Neșu: "Doar Dumnezeu poate să facă o minune. Restul depinde de mine, exerciţii și antrenamente"

19 Feb 2013   •   23:44
Mihai Neșu: "Doar Dumnezeu poate să facă o minune. Restul depinde de mine, exerciţii și antrenamente"

Invitat al emisiunii ”Sinteza zilei”, la Antena 3, chiar în ziua în care a împlinit 30 de ani, Mihai Neşu a vorbit, ca un învingător, despre stările prin care a trecut după teribilul accident pe care l-a suferit pe terenul de fotbal, despre gândurile și speranțele sale și despre perseverența cu care lucrează la sala de forță pentru a-și împlini visul: acela de a fi normal din nou.

"În primul an a fost foarte greu, chiar şi in America am avut momente de cumpănă, în care am fost deznădăjduit, mai ales că la clinică lucram cel mai mult dintre toţi clienţii de acolo, având şi una dintre cele mai grave accidentări.
Vizita de la Oradea şi discuţiile cu prietenii m-au făcut să mă încred mai mult în Dumnezeu şi să-mi las speranţa în el. Totul devine mult mai uşor şi liniştea sufletească este mult mai mare. Pot trece mai uşor peste orice problemă care se iveşte”, a declarat fostul stelist.

”Doar Dumnezeu poate să facă o minune. Restul depinde de mine, să fac exerciţii si antrenamente. Visez acelaşi lucru. Odată cu vizita în America am aflat că toţi oamenii care se află în aceasta situaţie visează aceleaşi lucruri. Subconştientul devine setat pe viaţă de dinainte şi nu se schimbă niciodată. Noi ne vedem mereu sanatoşi. Visez să fiu normal din nou”.

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii, i-a propus lui Mihai Neşu să devină director onorific la Antena 3 şi acesta a acceptat, entuziast, imediat: "Nu ştiu exact cam ce ar trebui să fac, dar da, accept".





×
Subiecte în articol: mihai nesu