x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi minori de 11 şi 12 ani, căutaţi de Poliţie după ce au plecat de acasă

Doi minori de 11 şi 12 ani, căutaţi de Poliţie după ce au plecat de acasă

de Redacția Jurnalul    |    11 Aug 2023   •   15:45

Doi minori în vârstă de 11, respectiv 12 ani sunt căutaţi de poliţişti după ce au dispărut voluntar de la domiciliile lor din localităţile Ruşeţu şi Râmnicu-Sărat.

Primul copil a fost dat dispărut în data de 10 august.

"La data de 10 august, în jurul orei 12,00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost sesizaţi cu privire la faptul că Lăcătuş Marinel-Adrian, în vârstă de 12 ani, ar fi plecat voluntar în ziua de 4 august de la locuinţa din municipiul Râmnicu Sărat, judeţul Buzău şi nu a mai revenit. Minorul căutat are aproximativ 1,30 m înălţime şi 40 de kilograme, păr blond, scurt şi drept, ochi negri. Nu se cunosc articolele de vestimentaţie pe care le purta la momentul plecării", informează IPJ Buzău.

Cel de-al doilea minor, o fată de 11 ani, purta în momentul dispariţiei pantaloni de culoare albastră, un tricou de culoare neagră şi un hanorac de culoare neagră.

"La data de 11 august, în jurul orei 12,00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost sesizaţi cu privire la faptul că Spătaru Gabriela, în vârstă de 11 ani, ar fi plecat voluntar în ziua de 10 august de la locuinţa din Ruşeţu, judeţul Buzău, pentru a ajuta vecinii la treburi gospodăreşti şi nu a mai revenit. Minora căutată are aproximativ 1,55 m înălţime şi 50 de kilograme, păr şaten, scurt şi ondulat, ochi căprui. La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu pantaloni de culoare albastră, tricou de culoare neagră, hanorac de culoare neagră, pantofi sport negri cu roz", a transmis IPJ Buzău.

Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la găsirea minorilor sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie. 

×
Subiecte în articol: minori disparuti politie