x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicu Constantin: "Ei, vedeţi că nu am murit!"

Nicu Constantin: "Ei, vedeţi că nu am murit!"

20 Mai 2009   •   00:00
Nicu Constantin: "Ei, vedeţi că nu am murit!"
Sursa foto: Gabi Boholţ/Jurnalul Naţional

Actorul Nicu Constantin a depăşit momentul medical critic, şi-a revenit, a fost detubat şi respiră fără aparate, dar rămâne sub tratament în Clinica de Anestezie Terapie Intensivă de la Spitalul Militar din Capitală, a comandantul unităţii, general doctor Ioan Sârbu, citat de Mediafax.

"Dialogul maestrului cu şeful clinicii de ATI a fost în nota dominantă a firii actorului, vesel, spontan, inteligent şi mai ales optimist. După ce l-au scos de la aparatele care l-au ajutat să respire mai mult de o săptămână, actorul a spus «Ei, vedeţi că nu am murit!». Apoi, şeful clinicii de ATI, colonel doctor Laurenţiu Ene, i-a spus: «Acum câteva zile, căutaţi Raiul pe nu ştiu unde, după cum spuneaţi. Raiul este aici, maestre. Nu-l mai căutaţi pe dincolo!»", a povestit comandantul Spitalului Clinic Militar de Urgenţă din Capitală.

Actorul va mai rămâne internat în clinica de ATI, dar medicii sunt mult mai optimişti. Nicu Constantin va primi medicaţia adecvată bolilor de care suferă.

Nicu Constantin a fost internat în stare critică la ATI, în 11 mai.

Familia actorului a cerut conducerii spitalului să furnizeze cu prudenţă date despre boala pacientului. Astfel, comandantul unităţii sanitare militare a spus că actorul are o suferinţă pulmonară severă şi alte boli asociate.

Nicu Constantin va împlini 70 de ani în 31 iulie. (V.A.)

×
Subiecte în articol: observator