x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Potec şi Florea, medaliaţi la CE

Potec şi Florea, medaliaţi la CE

24 Mar 2008   •   00:00
Potec şi Florea, medaliaţi la CE

Înotătoarea Camelia Potec (foto stânga) a cucerit aseară medalia de argint în proba de 200 m liber din cadrul Campionatelor Europene de la Eindhoven (Olanda).

Înotătoarea Camelia Potec (foto stânga) a cucerit aseară medalia de argint în proba de 200 m liber din cadrul Campionatelor Europene de la Eindhoven (Olanda). Campioana olimpică de la Atena pe această distanţă a fost înregistrată cu timpul de un minut, 57 de secunde şi 47 de sutimi, nou record naţional, fiind învinsă pe ultimii metri de Sara Isakovici (Slovenia), care a fost mai rapidă cu doar două sutimi de secundă. Pentru Potec, aceasta este a doua medalie obţinută la Europene, după bronzul de la 800 m liber. Tot ieri, Răzvan Florea a luat bronzul în cursa de 200 m spate.

 

 

 

Loto 6/49 - Report de 3,5 milioane de euro

Premiul de 3,5 milioane de euro pus în joc de Loteria Română la prima categorie de la extragerea 6/49 a fost reportat. Nici un jucător nu a nimerit toate cele şase numere norocoase: 23, 1, 30, 6, 20 şi 46. La categoria a II-a au fost 20 de câştigători, care vor încasa câte 26.880,49 lei, iar la categoria a III-a – 1.239, fiecare primind câte 650,85 lei. Ultima dată când s-a câştigat marele premiu la Loto 6/49 a fost la 27 ianuarie. Atunci a fost înregistrat şi cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române, în valoare de 12,45 milioane de euro.

 

 

 

Constanţa - Capace sudate  pentru Bush

Poliţiştii constănţeni au sudat în ultimele zile capacele de canalizare de pe cele trei posibile trasee pe care s-ar putea deplasa George W. Bush în Constanţa, în vederea întâlnirii de la Neptun cu Traian Băsescu, informează Mediafax, citând surse din poliţia locală. Alegerea rutei pe care va circula limuzina lui George W. Bush de la Aeroportul Mihail Kogălniceanu până în staţiunea Neptun va aparţine americanilor. Poliţiştii constănţeni au controlat şi benzinăriile de pe cele trei trasee, dar şi maşinile abandonate aflate pe arterele pe unde ar putea trece George W. Bush, iar aceste autoturisme vor fi ridicate săptămâna viitoare.

 

 

 

Dâmboviţa - Salvamontişti după turiştii rătăciţi

Cinci turişti s-au rătăcit ieri pe drumul dintre Hotelul Peştera şi Sanatoriul Moroieni, judeţul Dâmboviţa, şi au cerut ajutor la numărul de urgenţe 112, informează Rompres. În ajutorul lor au plecat echipe de salvamontişti, poliţişti şi jandarmi montani. “Este vorba despre patru băieţi şi o fată, care probabil au intrat în panică deoarece drumul este lung. Au de parcurs circa 40 de kilometri”, a declarat şeful Salvamont Dâmboviţa, Doru Diaconescu. Potrivit acestuia, în zona montană a judeţului Dâmboviţa stratul de zăpadă este de circa o jumătate de metru.

 

 

 

Primar de capitală - PDL scoate candidatul

Democrat-liberalii ar putea să-şi anunţe astăzi candidatul pentru Primăria Capitalei în urma unei decizii luate în week-end, au declarat pentru Jurnalul Naţional surse din partid. Lideri PDL furnizează în continuare presei informaţii confuze pe această temă, cu toate acestea cele mai multe şanse să preia candidatura avându-le secretarul general al PDL, Vasile Blaga, care ar urma să candideze în tandem cu actualul viceprimar Răzvan Murgeanu. De altfel, Blaga a recunoscut pentru prima oară zilele acestea, la Realitatea tv, că este pregătit să candideze. (O.S., M.A.C.)

×
Subiecte în articol: observator