x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator S-a lansat tricoul pentru Euro 2008

S-a lansat tricoul pentru Euro 2008

25 Mar 2008   •   00:00
S-a lansat tricoul pentru Euro 2008
Sursa foto: Marin Raica/

Într-o ceremonie organizată aseară, la Plaza Romania, a fost prezentat noul tricou al echipei na­ţio­nale pentru următorii patru ani.

Într-o ceremonie organizată aseară, la Plaza Romania, a fost prezentat noul tricou al echipei na­ţio­nale pentru următorii patru ani. Alături de directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, la eveniment au fost prezenţi jucătorii Cristi Chivu, Adrian Mutu, Florentin Petre, Răzvan Raţ, Dorin Goian, Nicolae Dică, Cosmin Contra şi Bogdan Lobonţ. Ei vor îmbrăca pentru prima oară noul tricou cu ocazia meciului amical pe care România îl va disputa mâine seară contra Rusiei, pe Stadionul Steaua.

 

Nataţie: Camelia Potec a luat bronzul

Sportiva română Camelia Po­tec a câştigat medalia de bronz în proba de 400 metri liber din cadrul Cam­pionatelor Europene de Na­ta­ţie de la Eindhoven. Camelia Potec a înregistrat timpul de patru mi­nu­te, cinci secunde şi 62 de sutimi. Ti­tlul mondial a fost câştigat de ita­lianca Federica Pellegrini, cu 4:01.53, nou record mondial, în timp ce locul doi a revenit sportivei fran­ceze Coralie Balmy (4:04.15). Ca­melia Potec a adus a cincea medalie României, după două câştigate tot de ea (una de bronz şi una de argint) şi alte două ob­ţi­nute de Răzvan Florea (bronz) şi Dragoş Coman (bronz).

 

Palatul cotroceni: Decoraţii pentru oameni din fotbal

Personalităţi ale fotbalului ro­mâ­nesc din generaţiile ultimelor cinci decenii vor fi decorate astă-sea­ră de şeful statului, Traian Bă­ses­cu, în cadrul unei ceremonii care va începe la orele 18:00. La Pa­latul Cotroceni vor fi decorate peste 120 de persoane reprezentative pentru anii ’60, ’70, ’80, ’90 şi 2000. De­cizia de a decora importanţi oameni din fotbal a fost luată de şe­ful statului după ce a semnat or­di­nul de decorare post-mortem a lui Nicolae Dobrin, Traian Băsescu pre­cizând că îi pare rău că nu l-a tras nimeni de mânecă să-i spună: “Măi, omule, decorează pe cei care mai trăiesc din cei care au fost la Guadalajara”.

 

Record la Galaţi: S-a născut bebeluşul-gigant

O tânără gălăţeancă a adus pe lume ieri un băieţel de peste şase kilograme, greutate specifică unui copil de trei-patru luni, care a uimit întreaga asistenţă medicală de la Maternitatea “Buna Vestire” din Galaţi. Potrivit Mediafax, Carmen Mihalache (33 de ani) a stabilit un record greu de egalat, aducând pe lume un băieţel, botezat Andrei, în greutate de 6,400 kilograme. “Copilul s-a născut prin cezariană, a primit nota nouă şi este perfect sănătos. E o premieră şi pentru istoricul spitalului”, a declarat Alina Călin, medicul ginecolog care a asistat-o la naştere pe tânăra mămică.

 

Buzău: Victor Mocanu, exclus din PD-L

Preşedintele executiv al PD-L Buzău, Victor Mocanu, desemnat candidat la şefia Consiliului Judeţean, a fost exclus, aseară, din partid. Decizia Biroului Permanent Judeţan al PD-L Buzău a venit după ce Mocanu a negociat intrarea în PSD, după o discuţie cu liderul organizaţiei judeţene a social-democraţilor, senatorul Ion Vasile. Reprezentanţii PD-L susţin că Victor Mocanu va trece în tabăra PSD pentru a candida din partea acestei formaţiuni la şefia Consiliului Judeţean Buzău. Excluderea lui Mocanu a fost dirijată de adversarul său din partid, lider al PD-L Buzău, deputatul Cezar Preda. (Mihai Bunăziua)

×
Subiecte în articol: observator