x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Se schimbă uniforma, dar năravul...

Se schimbă uniforma, dar năravul...

de Mara Raducanu    |    14 Mai 2009   •   00:00
Se schimbă uniforma, dar năravul...

În prezenţa ministrului de Interne, ieri la sediul MAI am avut ocazia să vedem nişte poliţişti îmbrăcaţi bine.O adevărată paradă de costume, ministrul prezentând cu această ocazie noul model de uniformă a Poliţiei Naţionale şi a propunerii de uniformă pentru Poliţia Locală. Astfel, angajaţii din structurile Ministerului de Interne vor avea acelaşi tip de uniformă, similară cu cea a Poliţiei germane, de culoare albastră, singura diferenţă fiind gradul de pe umăr şi însemnele de pe mână.

Ministrul a menţionat că fiecare angajat va suporta costul uniformei din bani alocaţi pentru echipamente, adică 2.000 de lei pe an. El a mai precizat că doreşte ca aceste uniforme să fie purtate de angajaţi începând cu 1 iunie. Demnitarul a declarat că este vorba şi de economie, adică nu va mai fi nevoie ca uniforma să fie schimbată atunci când un angajat trece de la o structură la alta.

Uniformele vor fi confecţionate de fiecare unitate de poliţie în parte, din acelaşi tip de material. Ministrul a subliniat faptul că nu vor exista decât două tipuri de uniforme, cea a Poliţiei Locale şi cea a Poliţiei Naţionale.

×
Subiecte în articol: observator