x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şoferul care a ucis trei copii şi doi tineri la Cernavodă nu avea permis şi era beat

Şoferul care a ucis trei copii şi doi tineri la Cernavodă nu avea permis şi era beat

22 Ian 2014   •   12:27
Şoferul care a ucis trei copii şi doi tineri la Cernavodă nu avea permis şi era beat
Sursa foto: www.reporterntv.ro

Şoferul care a murit împreună cu alte cinci persoane după ce, duminică seară, a plonjat cu maşina în Canalul Dunăre-Marea Neagră, nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, care constataseră că bărbatul nu deţinea permis de conducere emis de autorităţile române, au efectuat verificări şi la Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională, pentru că exista varianta ca acesta să fi avut respectivul document eliberat de autorităţile din Turcia.

Trupul unui copil de 9 ani a fost găsit luni de scafandri după ce duminică seară corpurile a cinci persoane au fost descoperite decedate în urma unui accident petrecut pe DN 22C, când un constănţean de etnie turcă, în vârstă de 44 de ani, a pierdut controlul volanului şi a plonjat cu maşina în Canalul Dunăre-Marea Neagră, în timp ce circula de la Bucureşti către Constanţa.

Scafandrii de la ISU Dobrogea au reluat căutările în dimineaţa de luni după ce rude ale victimelor au alertat autorităţile că în autovehicul erau şase persoane.

Conform anchetatorilor, primele cinci persoane ale căror trupuri au fost găsite erau o fată şi un băiat de 5 ani, respectiv 10 ani, o tânără de 24 de ani şi un tânăr de 19 ani.

În urma efectuării necropsiei, medicii legişti au stabilit că şoferul era sub influenţa alcoolului, având o alcoolemie de 1,65 grame/litru alcool pur în sânge şi 2,20 grame/litru alcool pur în urină.

În 2008 şi 2009, poliţiştii constănţeni i-au întocmit şoferului ucigaş două dosare penale pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

×