x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Starea vremii 2 februarie 2008

Starea vremii 2 februarie 2008

de Anca Ardeleanu    |    02 Feb 2008   •   00:00

La acest sfârşit de săptămână şi în primele zile ale săptămânii viitoare, în ţara noastră va fi o vreme de primăvară, cu un regim termic plăcut, deşi ceaţa care se va forma în cursul dimineţilor, pe areale restrânse, ar putea persista şi în acest fel să nu permită o creştere semnificativă a temperaturii.

La acest sfârşit de săptămână şi în primele zile ale săptămânii viitoare, în ţara noastră va fi o vreme de primăvară, cu un regim termic plăcut, deşi ceaţa care se va forma în cursul dimineţilor, pe areale restrânse, ar putea persista şi în acest fel să nu permită o creştere semnificativă a temperaturii. Aspectul vremii va fi uşor nedefinit sau, mai bine zis, destul de neclar, pentru că pe lângă ceaţă vor mai fi şi nori, posibil şi precipitaţii, nu multe şi nici importante cantitativ, dar cu posibilitate de prezenţă pe oriunde, va mai fi şi soare. (meteorolog Romica Jurca)

 

BUCUREŞTI

 

Azi (sâmbătă):

Vremea se va încălzi uşor. Cerul va fi variabil ziua şi va avea înnorări temporare noaptea. Dimineaţa va fi ceaţă.

Mâine (duminică):

Cerul va fi temporar noros şi vor fi condiţii de ceaţă. Maxima: 7°C, iar minima: –2°C.

Poimâine (luni):

Cerul va fi noros şi va fi ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Maxima: 5°C, iar minima: –1°C.

 

La munte

 

Azi (sâmbătă):

Vremea va continua să se încăl­zească uşor. Cerul va fi noros în Munţii Apuseni şi în nordul Car­pa­ţilor Orientali, unde spre seară şi noaptea local vor cădea precipitaţii slabe, mixte. În restul zonei, înnorările vor fi temporare.

Mâine (duminică):

Cerul va fi noros şi pe arii restrânse în nordul Orientalilor va ninge slab. Izolat pe văi va fi ceaţă.

Poimâine (luni):

Cerul va fi noros şi pe arii rest­rân­se în Munţii Apuseni vor fi precipitaţii slabe, mixte. Dimi­nea­ţa şi noaptea, izolat pe văi va fi ceaţă.

 

×
Subiecte în articol: observator