x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Termoenergetica București caută director general interimar

Termoenergetica București caută director general interimar

04 Iun 2021   •   11:00
Termoenergetica București caută director general interimar

Consiliul de Administraţie al Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB) organizează selecţie pentru desemnarea directorului general cu mandat de patru luni, care poate fi prelungit la maximum șase luni.

Consiliul de Administraţie al Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB) SA - operatorul regional al serviciului public de alimentare cu energie termică a Municipiului Bucureşti - organizează selecţie pentru desemnarea directorului general.

„Este o pozitie interimara, cu o durata a mandatului de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii acestuia, pentru motive temeinice, până la maximum 6 luni.

Candidaţii trebuie să fie absolvenţi ai unui program de studii superioare finalizat cu diplomă de licenţă în cadrul unei instituţii acreditate de învăţătământ superior din domeniul tehnic, economic sau juridic.

Constituie avantaj studiile superioare din domeniul energetic precum şi deţinerea unei diplome de studii postuniversitare, MBA sau doctorat.

Candidații trebuie să aibă experiență profesională totală de minim 10 ani acumulată în cadrul unor companii sau instituţii publice sau private şi de cel puţin 5 ani în funcţii de top management în companii sau grup de companii din domeniul energetic cu cifra de afaceri de minimum 20 de milioane de euro.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Termoenergetica