x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Time Magazine: Top 100 al celor mai influente persoane din lume

Time Magazine: Top 100 al celor mai influente persoane din lume

12 Mai 2009   •   00:00
Time Magazine: Top 100 al celor mai influente persoane din lume

Revista "Time" a întocmit şi publicat un clasament al celor mai influente persoane din lume. În topul 100 al celor mai puternici oameni au apărut nume foarte cunoscute precum Barack Obama, Hillary Clinton, Sarkozy, însă şi câteva surprize, scrie antena3.ro.

Mexicanul Joaquín Guzmán este liderul cartelului drogurilor Sinaloa. Acesta a evadat, în 2001, din închisoare şi a înfruntat trupele trimise împotriva sa de preşedintele ţării.

Biz Stone, Evan Williams şi Jack Dorsey , creatorii Twitter-ului, se află şi ei în top. Redactorii Time îi compară pe cei trei cu creatorii codului Morse.

Norah al-Faiz este, potrivit revistei Time, un semn al "revoluţiei tăcute" începute de regele Abdullah după urcarea sa pe tron, în 2005. Aceasta este adjunctul ministrului pentru Educaţia Femeilor din Arabia Saudită, prima femeie cu o funcţie atât de înaltă din istoria ţării.

Paul Kagame , preşedintele Rwandei. Un adevărat simbol a noilor lideri africani, acesta este unul dintre puţinii lideri de pe continent care schimbat haina de militar cu cea de om de stat.

Jack Ma, fondatorul site-ului Alibaba.com, se află şi el pe lista întocmită de Time Magazine. Site-ul fondat de chinez este destinat licitaţiilor online. Numai anul trecut, a avut peste 8 milioane de vizitatori. (V.A.)

×
Subiecte în articol: observator