x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAGEDIA AVIATICĂ din Apuseni: Ponta a trimis Corpul de Control să verifice activitatea ROMATSA

TRAGEDIA AVIATICĂ din Apuseni: Ponta a trimis Corpul de Control să verifice activitatea ROMATSA

24 Ian 2014   •   11:09
TRAGEDIA AVIATICĂ din Apuseni: Ponta a trimis Corpul de Control să verifice activitatea ROMATSA
Sursa foto: CATALIN CADAN / MEDIAFAX FOTO

Premierul Victor Ponta a anunţat că a solicitat şi Corpului său de Control să verifice, împreună cu Ministerul Transporturilor, activitatea ROMATSA în cazul accidentului aviatic de luni.

 "Există în primul rând o anchetă penală condusă de procuror şi în aceea nu putem interveni. În ceea ce privete funcţionarea instituţiei, am trimis şi Corpul meu de Control şi, împreună cu Ministerul Transporturilor, vom avea o analiză cât mai rapid şi măsurile care se impun", a spus Ponta.

Ieri, premierul a declarat că datele relevă tot mai evident că erorile grave care i-au îndreptat greşit pe cei care îi căutau pe supravieţuitorii accidentului de luni au fost produse de ROMATSA şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, care aveau obligaţia şi posibilitatea tehnică de a identifica epava.

Directorul general al ROMATSA, Aleodor Frâncu, a declarat miercuri, pentru Mediafax, că şi-a înaintat demisia Consiliului de Administraţie, "pentru liniştea şi stabilitatea instituţiei", dar că nu are nimic să-şi reproşeze.

×