x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tribunalul Argeş a admis cererea de eliberare sub control judiciar a lui Cornel Penescu

Tribunalul Argeş a admis cererea de eliberare sub control judiciar a lui Cornel Penescu

15 Mai 2009   •   00:00

Tribunalul Argeş a admis cererea de eliberare sub control judiciar a finanţatorului FC Argeş, Cornel Penescu, decizia nu este însă definitivă, fiind atacată cu recurs de către procurorii DNA.



Recursul formulat de procurorii DNA se va judeca, cel mai probabil luni, la Curtea de Apel Piteşti.

Cornel Penescu a declarat în faţa magistraţilor Tribunalului Argeş, că prin arestarea sa s-a creat panică în rândul furnizorilor şi colaboratorilor grupului de firme Pic.
"Prin arestarea mea s-a creat panică în rândul furnizorilor şi colaboratorilor grupului de firme Pic, care au impresia că astfel societatea ar intra în faliment. Firma este asaltată de creditori din cauza neîncrederii generate de arestarea mea. Pentru că sunt în arest, sunt puse în pericol locurile a 4.000 de oameni. Sunt preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Argeş, iar în iunie urma să se desfăşoare la Piteşti un colocviu, dar din cauza arestării mele acesta nu se mai poate desfăşura".

Cornel Penescu le-a mai spus magistraţilor că doreşte să fie alături de familie deoarece are un copil minor de crescut şi un altul care vineri împlineşte 18 ani.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator