x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un poloist are nevoie de ajutor

Un poloist are nevoie de ajutor

14 Mai 2009   •   00:00

Dragoş Pârlog are 28 de ani şi a fost sportiv de performanţă. Până în urmă cu trei ani a jucat polo la Rapid. O boală apărută pe neaşteptate l-a făcut să se retragă însă din activitatea competiţională.



În urma unui control medical pe care l-a făcut pentru că începuse să se simtă rău, Dragoş a fost diagnosticat cu astrocitom protoplasmatic de gradul II. O tumoră pe creier, i-au explicat doctorii. A fost operat de urgenţă la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti şi tumora a fost extirpată.

"La acea dată, intervenţia a fost considerată o reuşită, având în vedere complexitatea ei", spune Alina Florişteanu, sora lui Dragoş. Tânărul a fost nevoit să renunţe la sport, pentru că medicii i-au interzis să facă efort. Mergea la control din şase în şase luni şi starea lui părea să evolueze. La ultimele investigaţii însă, făcute în luna martie a.c., doctorii au descoperit că tumora a recidivat.

E încă mică şi nu-i dă simptomele anterioare, însă creşte cu repeziciune. "La biopsie ne-au asigurat că este benignă, deci norocul lui că nu are de-a face cu cancerul, însă ritmul de creştere este mare şi trebuie operată în maximum două luni", spune Alina. Speranţa lui Dragoş stă acum într-o intervenţie chirurgicală în străinătate.

Familia lui a luat legătura cu una dintre cele mai prestigioase clinici din lume în operarea şi tratarea tumorilor cerebrale - International Neuroscience Institute din Hanovra, Germania. Au obţinut o programare pentru operaţie la 3 iunie 2009. Pentru a ajunge acolo, Dragoş are însă nevoie de 50.000 de euro.

Pentru a-l susţine pe Dragoş puteţi depune bani într-unul dintre conturile deschise la ING BANK, sucursala Nerva Traian, Bucureşti,
pe numele Pârlog Dragoş Petrişor:

   Cont LEI: RO 16 INGB 0000 9999 0003 6998
   Cont EURO: RO 06 INGB 0000 9999 0149 1014

×
Subiecte în articol: observator