x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Unul din cele mai mari depozite din Timişoara, distrus de un incendiu

Unul din cele mai mari depozite din Timişoara, distrus de un incendiu

24 Mai 2009   •   00:00

Un depozit de materiale plastice şi vopseluri a fost distrus în totalitate de un puternic incendiu izbucnit ieri seară la Timişoara. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale si s-au luptat cu flăcările timp de aproximativ trei ore. Pericolul a fost cu atât mai mare cu cât, în interior, existau mai multe butelii cu gaz. Două dintre ele au explodat, fără să facă, însă, victime. Circulaţia a fost oprită în totalitate în zonă din cauza fumului.

Incendiul de la depozitul timişorean a izbucnit puţin înainte de lăsarea serii. Flăcările au pus în pericol locuinţele din apropiere, care se aflau la o distanţă de numai zece metri. Localnicii s-au temut ca flăcările să nu se extindă. Oamenii din apropierea depozitului au fost evacuaţi. Mai multe ambulanţe au fost trimise la faţa locului pentru a interveni în caz de urgenţă.

Depozitul distrus în incendiu este unul dintre cele mai mari din Timişoara. Avea peste 700 de metri pătraţi. Nimeni din cadrul firmei care îl deţinea nu a venit la faţa locului. Dacă se va dovedi că nu aveau autorizaţiile necesare pentru activităţile pe care le desfăşurau acolo, vor fi amendaţi.

antena3.ro

×
Subiecte în articol: observator