x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Whitney Houston a murit aproape ca Michael Jackson

Whitney Houston a murit aproape ca Michael Jackson

de Irina Cristea    |    12 Feb 2012   •   21:00
Whitney Houston a murit aproape ca Michael Jackson

De ce s-a temut nu a scapat. Whitney Houston a sfarsit aproape ca bunul ei prieten, Michael Jackson. Cel despre care marturisea, in 2009, ca a facut-o sa isi dea seama ca dependenta de calmante ar putea sa o ucida.
"Stiam ca Michael ia calmante, dar nu stiam cat de multe si cat e de grav", spunea cantareata intr-un interviu cu celebra Oprah Winfrey, la cateva luni de la moartea lui Michael. Tot atunci a vorbit si despre momentul in care si-a dat seama unde ar putea-o duce abuzul de calmante. A vazut realitatea in timpul unui recital pe care l-a sutinut impreuna cu Michael, in 2001. "M-am speriat uitandu-ma la el. Apoi m-am uitat la mine si mi-am spus >", a spus Whitney in interviul cu Oprah.
Mai mult, cantareata a marturisit ca imaginea de atunci a lui Michael, slabit si absent din cauza dependentei de calmante si amfetamine, a facut-o sa constientizeze ca are aceeasi problema. O problema grava, care ar putea-o ucide. S-a regasit in Michael ca intr-o oglinda. Si nu i-a placut deloc ce a vazut. "M-am gandit atunci ca nu vreau sa o iau pe acel drum", i-a spus artista celebrei sale prietene.
Nu s-a putut tine de hotararea luata atunci. Amestecul de calmante din ziua de 11 februarie i-a fost fatal. Mai ales ca Whitney combinase pastilele cu o cantitate insemnata de alcool. Nu este varianta oficiala a anchetatorilor, ci doar informatii aparute in presa din Statele Unite, respectiv pe site-ul TMZ. Oficial, anchetatorii nu au dat niciun amanunt legat de cauzele decesului. Se asteapta testul toxicologic, care va dura intre 6 si 8 saptamani.
Ce se stie cu siguranta este ca artista nu a fost victima unei agresiuni. Motiv pentru care anchetatorii vor permite familiei sa transporte trupul neinsufletit la Atlanta. Urm`ri]i \nregistrarea interviului la adresa de mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=d72gvlRApXs

×