x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga vede PDL al doilea partid din România, după europarlamentarele din 2014

Blaga vede PDL al doilea partid din România, după europarlamentarele din 2014

09 Noi 2013   •   20:58
Blaga vede PDL al doilea partid din România, după europarlamentarele din 2014

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a făcut apel, sâmbătă, la Piteşti, la toţi parlamentarii "responsabili" să nu voteze proiectul de buget pentru 2014, pe care l-a caracterizat ca fiind "un buget fanariot", "un buget parşiv, pentru că dă cu o mână şi ia cu trei" - informează Mediafax.

"Creşterile de pensii şi salarii anunţate de Guvern nu vor putea acoperi majorările de taxe preconizate pentru anul viitor. Spun că indexează cu trei şi ceva la sută şi de fapt din toate analizele făcute de economişti reiese că din buzunarul fiecărui român, anul viitor, se va scoate cel puţin un salariu mediu pe economie. Este un buget fanariot, pentru că au repornit tăvălugul taxelor şi impozitelor", a declarat Vasile Blaga.

El a mai spus că "în momentul ăsta, PNL nu este altceva decât un altfel de PSD", precizând că liberalii au abandonat principiile de dreapta în momentul în care au acceptat un proiect de buget construit pe principii de stânga.

De asemenea, Blaga a afirmat că, din punctul său de vedere, Crin Antonescu nu mai are "vreo şansă la preşedinţia României".

Pe de altă parte, Blaga a spus că PDL este pregătit "să-şi asume rolul de principală forţă politică pe viitor", adăugând că "un prim succes va fi obţinut la alegerile europarlamentare, când PDL va deveni al doilea partid din România".

"De şase luni, lună de lună, partidul acesta a crescut un punct. Nu e mult, dar sunt convins că foarte curând vom atinge pragul psihologic de 20 la sută, iar de aici începem să mergem şi mai puternic înainte", a spus liderul PDL.

×