x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciprian Ciucu (PNL): Nicuşor Dan nu a prins nicio comisie în CGMB

Ciprian Ciucu (PNL): Nicuşor Dan nu a prins nicio comisie în CGMB

07 Iul 2016   •   22:45
Ciprian Ciucu (PNL): Nicuşor Dan nu a prins nicio comisie în CGMB

Consilierul general USB Nicuşor Dan nu a întrunit voturi suficiente pentru a face parte din comisiile de specialitate ale Consiliului General al Municipiului Bucureşti, a anunţat, joi seara, consilierul liberal Ciprian Ciucu.

"Ieri se ştia că toate comisiile vor fi formate din câte şapte membri. Între timp, PSD a decis, pentru ca toate partidele să fie reprezentate în toate comisiile, să crească numărul unor comisii la nouă. Pentru a-şi păstra cota de reprezentare, USB a cerut să poată nominaliza mai mulţi oameni pentru comisii, venind cu câte doi sau trei candidaţi acolo unde ar fi trebuit să vină cu unul sau doi", a scris Ciucu pe Facebook.

El a menţionat că PNL apreciază că este absurd ca un consilier general să nu facă parte din nicio comisie.

"Este o situaţie fără precedent. Din punctul nostru de vedere, trebuie găsită rapid o modalitate legală pentru ca Nicuşor Dan să fie membru în comisiile în care îşi doreşte. Reprezintă partidul care a ieşit pe locul doi la alegeri şi trebuie să fie lăsat să reprezinte cetăţenii. Dacă va fi nevoie, sper să nu fie, voi face apel la colegii din PNL să-i cedeze locul cel puţin într-o comisie în care-şi doreşte să fie. Ştiu sigur că una dintre ele este cea de patrimoniu", a susţinut Ciucu.

El a precizat că PNL a cerut ca la următoarea şedinţă să existe un proiect de hotărâre de consiliu care să rezolve această situaţie. Liberalul a mai spus că este posibil ca USB să-şi fi atras antipatia colegilor, tocmai pentru faptul că a făcut mai multe nominalizări.

"Iar aici intru pe tărâmul speculaţiilor, aşa că vă rog luaţi cele ce urmează cu precauţie. Pentru că doar USB a cerut să vină cu mai multe nominalizări e probabil să-şi fi atras antipatia celorlalţi membri din consiliu. Eu am insistat la colegii liberali să voteze reprezentanţii USB la toate comisiile, tocmai pentru a nu mai da apă la moara USB care vede conspiraţii inexistente în care bagă şi PNL", a conchis Ciucu.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: nicusor dan pnl ciprian ciucu cgmb comisie