x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă: Am încredere că într-o zi, nu foarte departe, vom fi împreună în marea familie europeană

Ciucă: Am încredere că într-o zi, nu foarte departe, vom fi împreună în marea familie europeană

de Redacția Jurnalul    |    21 Iun 2024   •   21:25
Ciucă: Am încredere că într-o zi, nu foarte departe, vom fi împreună în marea familie europeană
Sursa foto: Hepta

„Am încredere că într-o zi, nu foarte departe, vom fi împreună în marea familie europeană”, afirmă liderul PNL, Nicolae Ciucă, după ce președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a semnat decretul privind începerea negocierilor de aderare la UE.

„Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a semnat decretul privind începerea negocierilor de aderare la UE. Felicitări tuturor fraților noștri de peste Prut! Este un pas important pe drumul vostru european, drum pe care România vă va fi alături”, scrie pe Facebook Nicolae Ciucă.

El precizează că europarlamentarii PNL „au fost mereu susținători activi ai demarării negocierilor și vor continua și în noul mandat să sprijine necondiționat procesul de aderare a Republicii Moldova”.

„Sunt convins că, pe măsură ce instituțiile de la Chișinău vor implementa reformele necesare și pe măsură ce fonduri europene vor ajunge în localitățile de peste Prut, susținerea pentru UE va crește în Republica Moldova. Am încredere că într-o zi, nu foarte departe, vom fi împreună în marea familie europeană”, încheie Ciucă.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ciuca sandu UE familie europeană