x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: Pentru mine guvernarea nu însemană ciolan, ca pentru Ilie Sârbu

Crin Antonescu: Pentru mine guvernarea nu însemană ciolan, ca pentru Ilie Sârbu

07 Oct 2013   •   10:48
Crin Antonescu: Pentru mine guvernarea nu însemană ciolan, ca pentru Ilie Sârbu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astăzi, înaintea şedinţei USL, că pentru el guvernarea nu însemană "ciolan", aşa cum înseamnă pentru social-democratul Ilie Sârbu.

"Dacă pentru unii guvernarea înseamnă ciolan, de exemplu pentru domnul Sârbu, pentru mine nu înseamnă ciolan. (...) domnia sa a dat o declaraţie din care rezultă că înţelege prin guvernare ciolan ", a spus Antonescu, care a precizat că, în aceste condiţii, există "mici nepotriviri" în USL.

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a răspuns, vineri, atacului liderului PNL la adresa premierului, apreciind că a văzut "un alt Traian Băsescu" şi că ieşirea lui Antonescu este electorală şi adăugând: "A putut să creadă cineva tot ce a spus Crin Antonescu? Ăsta a fost cel mai dur atac de până acum".

"Am văzut un alt Traian Băsescu, un supra-preşedinte, care a ieşit aşa, să dea lecţii tuturor. Ieşirea de astăzi nu avea nicio logică, nicio noimă, aveam luni şedinţă. Am calmat situaţia sătpămâna asta, am zis toţi că nu mai ieşim public. Deodată a simţit iarăşi că vine un val pe care l-ar putea utiliza în creşterea în sondaje şi a ieşit să critice pe toată lumea. Dânsul s-a plasat deodată deasupra tuturor, încercând să fie mediator între instituţiile statului", a declarat Ilie Sârbu la B1 TV.

Acesta a apreciat că afirmaţiile lui Crin Antonescu sugerau că urmează să anunţe retragerea PNL de la guvernare.

"Aveam impresia că acum încheie cu declaraţia finală: «gata, noi ne-am retras, rămânem cei care slujim dreptatea, justiţia până la capăt în România». E o chestie electorală, pe care o simţim toţi. Vorbele sunt frumoase, dar nu sunt credibile. «Ciolanul e bun, stăm la guvernare, ne place să avem de toate, dar când e vorba de guvern şi de şeful guvernului, atunci haideţi să-i omorăm, să ne distanţăm de ei. Noi suntem altfel, noi luptăm pentru justiţie«» Lucruri pe care nu le mai crede nimeni. A putut să creadă cineva tot ce a spus Crin Antonescu? Ăsta a fost cel mai dur atac de până acum", a mai spus Ilie Sârbu.

×
Subiecte în articol: crin antonescu ilie sărbu