x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu se delimitează de declaraţia lui Orban prin care se cere demisia lui Ponta

Crin Antonescu se delimitează de declaraţia lui Orban prin care se cere demisia lui Ponta

14 Sep 2013   •   12:57
Crin Antonescu se delimitează de declaraţia lui Orban prin care se cere demisia lui Ponta
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, susţine că poziţia liberalului Ludovic Orban de a cere demisia premierului Victor Ponta pe tema proiectului Roşia Montană nu reprezintă punctul de vedere al partidului, ci a fost o declaraţie făcută "în nume personal" - informează Agerpres.

"Toţi pesediştii, toţi oamenii care sunt interesaţi de politică ştiu că Ludovic Orban, ca şi mine şi ca şi atâţia alţi colegi, nu sunt nişte oameni pe care să-i pui să spună ceva sau pe care să-i împiedici să spună ceva. Ludovic Orban a făcut o declaraţie în nume personal, ea nu reprezintă poziţia partidului, nu reprezintă poziţia grupului parlamentar. Este un deputat liberal care a făcut o declaraţie de care m-am delimitat. Dacă PNL ar ajunge la concluzia că vrea demisia lui Victor Ponta, o spune în chip oficial, ceea ce nu este cazul", a declarat Antonescu, la Antena 3, cu privire la afirmaţiile lui Orban privind demisia premierului.

Antonescu a mai susţinut că nici cei mai "puţin încrezători" social-democraţi nu ar putea crede că Orban a fost pus de el să facă respectivele declaraţii.

×
Subiecte în articol: orban demisie ponta