x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Voiculescu: PNL are o atitudine imorală faţă de PSD. PC ar putea avea candidat la alegerile prezidenţiale

Dan Voiculescu: PNL are o atitudine imorală faţă de PSD. PC ar putea avea candidat la alegerile prezidenţiale

16 Noi 2013   •   11:47
Dan Voiculescu: PNL are o atitudine imorală faţă de PSD. PC ar putea avea candidat la alegerile prezidenţiale

Preşedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, a declarat, la Consiliul Naţional al partidului, că USL este în pericol, din cauza liberailor şi că, dacă USL se va rupe şi fiecare partid va avea un candidat pentru alegerile prezidenţiale, şi PC va desemna un candidat pentru Cotroceni. 

“Aţi urmărit, aţi văzut, PSD se consolidează, PSD se pregăteşte pentru a avea rezultate maxime când sunt două rânduri de alegeri - europarlamentare şi prezidenţiale. PNL,celălalt partener al nostru, încearcă, nu de puţine ori, având acţiuni frivole faţă de parteneri, PNL ne-a jignit şi pe noi, continuă să aibă atitudini cel puţin imorale faţă de PSD, încearcă să se împrietenească cu PDL, cu Traian Băsescu, dintr-un singur motiv., Doreşte şi el să aibă rezultate maxime la alegeri”, a declarat azi Dan Voiculescu la Consiliul Naţional.

“Dacă liderii celor două partide mari vor decide ca fiecare să aibă candidat, eu vă garantez că vor fi trei candidaţi, al treilea din partea PC. Vă mai asigur de ceva - va fi un candidat redutabul, căruia nu se i se poate reproşa nimic, nici că a furat, nici că a fost securist, un candidat ireproşabil cu şanse mari să intre în turul II. Nu o spun să sperii pe nimeni. Noi ne dorim respectarea protocolului USL dar dacă nu se respectă, noi vom fi obligaţi să candidăm cu reprezentantul nostru”, a precizat Preşedintele de onoare al PC, citat de Antena3.




 


 


 


 


 


 

 


×