x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ministrul Educației, Ligia Deca, s-a înscris în PNL, filiala Sector 6

Ministrul Educației, Ligia Deca, s-a înscris în PNL, filiala Sector 6

de Redacția Jurnalul    |    29 Iun 2023   •   20:57
Ministrul Educației, Ligia Deca, s-a înscris în PNL, filiala Sector 6

Ministrul Educației, Ligia Deca, s-a înscris în Partidul Național Liberal, Filiala Sector 6, anunță, joi, primarul Ciprian Ciucu.„A fost o opțiune absolut firească”, afirmă Deca.

„Ministrul Educației, Ligia Deca, este membru cu drepturi depline. Demitarul s-a înscris în Partidul Național Liberal, Filiala Sector 6. Aceasta a fost întâmpinată de Ciprian Ciucu, fostul președinte al PNL București, la sediul PNL Sector 6, dar și de către o parte dintre colegi”, potrivit unui comunicat de presă.

„Bine ați venit! Ne bucurăm că avem la PNL Sector 6 un coleg de rangul dumneavoastră și sunt convins că vom face împreună lucruri bune pentru partea de Vest a orașului nostru”, i-a transmis Ciprian Ciucu ministrului Educației, Ligia Deca.

„A fost o opțiune absolut firească și mi-am dorit să fac lucruri pentru acest sector pe zona educațională. Pe lângă faptul că locuiesc în Sectorul 6, PNL Sector 6 a fost leadership-ul partidului. Se vede buna gospodărire și prezența PNL-ului în sector. A fost o opțiune absolut firească și mi-am dorit să fac lucruri pentru acest sector pe zona educațională. Știu că avem școli în construcție cu Banca Mondială, avem unități de învățământ care se reabilitează pe fonduri europene. Este important să ajutăm cât putem comunitatea”, a declarat ministrul Educației, Ligia Deca.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ligia deca PNL sector 6