x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Întrebarea despre când ne reunim în USL e "brutală". Sper să nu urmeze despărţirea

Dragnea: Întrebarea despre când ne reunim în USL e "brutală". Sper să nu urmeze despărţirea

02 Oct 2013   •   14:48
Dragnea: Întrebarea despre când ne reunim în USL e "brutală". Sper să nu urmeze despărţirea

Vicepremierul Liviu Dragnea i-a spus, miercuri, unui jurnalist care l-a întrebat dacă reuniunea de urgenţă a USL, pe care a solicitat-o, nu a mai avut loc din cauza refuzului liberalilor de a se întâlni, că nu poate răspunde întrucât întrebarea este "brutală".

 "Nu pot răspunde pentru că este o întrebare brutală. Nu a fost o solicitare trimisă prin curier şi să primim un răspuns negativ. Am tot discutat că o să ne vedem şi o să ne vedem. A avut loc o discuţie informală duminică seară, dar nu o întâlnire oficială în care să adoptăm decizii importante", a spus Dragnea.

Întrebat, pe de altă parte, când va urma o şedinţă a USL, Dragnea a răspuns: "Eu ştiţi ce vă sugerez? Mai întrebaţi şi în altă parte, că eu m-am săturat să răspund la asta. Noi ne dorim foarte mult să avem această întâlnire".

El şi-a exprimat speranţa ca în USL să nu urmeze despărţirea, aşa cum aprecia liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, pentru că nu mai pot fi acceptate compromisurile.

 "Eu sper să nu, pentru că am avut o serie întreagă de proiecte majore cu care am mers în faţa românilor şi care ne-au crezut şi ne-au şi votat, culmea, pentru aceste proiecte pe care vreau să le ducem la capăt", a spus Dragnea.

El a arătat că se află în relaţii bune atât cu liderul PNL Crin Antonescu, cât şi cu liberalii.

"Nu ne-am certat, nu ne-am bătut, nu ne-am înjurat, chiar am o relaţie bună. Nu avem tensiuni. Nu ne-am căsătorit să intrăm acum în faza de divorţ. Suntem colegi într-un proiect politic serios, major, funcţionăm în continuare", a spus Dragnea.

×
Subiecte în articol: liviu dragnea usl conflict