x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Flutur: PDL Suceava poate constitui balonul de oxigen pentru relansarea partidului

Flutur: PDL Suceava poate constitui balonul de oxigen pentru relansarea partidului

14 Sep 2013   •   19:24
Flutur: PDL Suceava poate constitui balonul de oxigen pentru relansarea partidului

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, sâmbătă, că PDL Suceava, de unde a pornit "revoluţia portocalie", poate constitui în continuare "balonul de oxigen" pentru relansarea partidului, iar un program-pilot aplicat în filială va merge "nemţeşte" în toate organizaţiile din ţară, informează mediafax.ro.

Flutur a declarat în cadrul Consiliului local de coordonare al PDL Suceava, la care au participat membrii Biroului Permanent Naţional al partidului, că PDL Suceava poate constitui, în continuare, balonul de oxigen pentru relansarea partidului, care se află într-un moment crucial.

"De aici a pornit revoluţia portocalie şi am făcut-o împreună, dragi colegi. A fost bine pentru judeţul Suceava şi pentru România. De aici au pornit foarte multe evenimente şi de aceea am vrut, astăzi, să ştiţi că e nevoie să vă încărcaţi cu energie pozitivă şi o să vă încărcăm cu energie pozitivă, pe cei din BPN şi pe ceilalţi, pentru că avem bătălii grele de dus, dar sunt convins că vom şti să le ducem bine organizaţi şi cu ţintă precisă să câştigăm alegerile din 2016", a spus Gheorghe Flutur.

El a mai arătat că în calitate de secretar general al partidului, care se ocupă de organizare, a implementat în organizaţia suceveană un proiect pilot care urmează să fie pus în aplicare şi în celelalte organizaţii.

"Sunt secretarul general al partidului şi secretarul general are misiuni organizatorice mai multe. Aici, acasă, am încercat un program pilot de organizare şi, dacă aici merge, vă garantez domnule Blaga că o să meargă nemţeşte în toată România", a spus Flutur.

El a arătat că PDL poate merge la victorie doar foarte bine organizat. 

×
Subiecte în articol: gheorghe flutur PDL