x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Falcă vrea la Cotroceni. Primarul Aradului intră în competiţia internă a PDL pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale

Falcă vrea la Cotroceni. Primarul Aradului intră în competiţia internă a PDL pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale

11 Oct 2013   •   10:54
Falcă vrea la Cotroceni. Primarul Aradului intră în competiţia internă a PDL pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Democrat-liberalul Gheorghe Falcă, primar al Aradului, va intra în competiţia internă a partidului în scopul desemnării candidatului PDL pentru Preşedinţia României, conform unor surse din conducerea PDL Arad, anunţul oficial fiind aşteptat vineri seară, la alegerile din organizaţia municipală.

Discuţiile pe tema intrării lui Gheorghe Falcă în cursa pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale au avut loc, joi seară, în cadrul şedinţei Biroului Permanent Judeţean, informează Mediafax. Potrivit unor surse din conducerea PDL Arad, Falcă a spus, în cadrul şedinţei, că doreşte o competiţie în PDL pentru desemnarea candidatului la Preşedinţia României, astfel încât Cătălin Predoiu să nu fie singura propunere.

Totodată, primarul Aradului ar fi afirmat că nu doreşte să ajungă preşedintele ţării, dar participarea sa în cursa internă a PDL ar da ocazia filialei judeţene să devină mai cunoscută în ţară.

Falcă ar mai fi afirmat că doreşte să facă un tur al filialelor PDL din ţară, pentru a le cunoaşte mai bine, iar competiţia ar fi ocazia potrivită.

Potrivit surselor din PDL Arad, Falcă va face un anunţ vineri seară, la Consiliul de coordonare municipal, în cadrul căruia vor avea loc alegeri pentru conducerea organizaţiei municipale. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă şi sunt aşteptaţi 2.500 de invitaţi.

 

×