x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Hrebenciuc: "Este lamentabil faptul că Miron Mitrea se ascunde după fustele distinsei sale soţii"

Hrebenciuc: "Este lamentabil faptul că Miron Mitrea se ascunde după fustele distinsei sale soţii"

27 Ian 2009   •   00:00

Liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a declarat, marţi, că "este lamentabil faptul că Miron Mitrea se ascunde după fustele distinsei sale soţii", după ce Mitrea a spus că "numai un măgar este un bărbat care se leagă de soţia altuia când are probleme".



Într-un interviu acordat cotidianului "Gândul", Mitrea a spus că "numai un măgar este un bărbat care se leagă de soţia altuia când are probleme", el răspunzâd astfel unei întrebări referitoare la faptul că Hrebenciuc ar fi spus că a cedat, la negocieri, preşedinţia Comisiei pentru egalitate de şanse din Camera Deputaţilor, pe care Mitrea ar fi dorit-o pentru soţia lui.

"Doresc pe această cale să-i transmit domnului Miron Mitrea că o respect prea mult pe soţia sa, doamna Manuela Mitrea, pentru a-mi permite să fac asemenea aprecieri la adresa dânsei. Este lamentabil faptul că domnul Miron Mitrea se ascunde după «fustele» distinsei sale soţii într-o chestiune care nu are nicio legătură cu dânsa. În schimb, cred că are legătură cu eşecul proiectului Mitrea-Cotroceni. La iniţierea acestui proiect nu am contribuit, dar la eşecul lui, da", a precizat Viorel Hrebenciu, într-un comunicat remis, marţi, MEDIAFAX.

Hrebenciuc mai arată că, deşi vacanţa parlamentară este la final, Miron Mitrea funcţionează încă pe "pilot automat".
"Acolo, departe, în munţi, încă nu s-a aflat faptul că aici, la Bucureşti, războiul s-a terminat", a mai arătat Hrebenciuc, în comunicatul citat.

Hrebenciuc a mai arătat că el constată cu regretul faptul că "proiectul PSD-Mitrea" iniţiat în aprilie 1993 a eşuat "lamentabil".
"Motivul este nepotrivirea de caracter şi, cum partidul nu poate fi acuzat de «lipsă de caracter», cauza cred că se află chiar la domnul Miron Mitrea. În ceea ce priveşte proiectul PSD-Sindicate acesta va avea în continuare întreaga susţinere a partidului, inclusiv a mea", mai arată Hrebenciuc în comunicat.

În interviul acordat cotidianului "Gândul", Miron Mitrea spune că Viorel Hrebenciuc este un om care reuşeşte să prezinte că face mai multe jocuri decât face în realitate.

Întrebat despre faptul că Hrebenciuc ar fi cedat, la negocieri, preşedinţia Comisiei pentru egalitate de şanse din Camera Deputaţilor, pe care Mitrea ar fi dorit-o pentru soţia lui, Mitrea a răspuns: "Viorel e un măgar dacă a spus treaba asta şi chiar vreau să scrieţi asta! Dacă a spus aşa ceva este un măgar! Până la urmă, numai un măgar este un bărbat care se leagă de soţia altuia când are probleme. N-am un conflict personal cu Viorel Hrebenciuc. El a fost puternic împotriva alianţei cu PDL, vrând să facă orice pentru a o arunca în aer. Or, în România nu puteam permite aşa ceva şi o să vedem la un moment dat că singura soluţie politică ca să putem negocia o situaţie, o poziţie financiară bună pentru România în perioada următoare era cea pe care am adoptat-o. Deci n-am un conflict personal cu Viorel, dar, repet, e măgar dacă a spus aşa ceva!. Dacă n-a spus, nu e măgar".
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic miron mitrea miron mitrea hrebenciuc