x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ilie Sârbu, despre USL: Nu mai sunt sigur spre ce se îndreaptă această structură

Ilie Sârbu, despre USL: Nu mai sunt sigur spre ce se îndreaptă această structură

04 Oct 2013   •   09:39
Ilie Sârbu, despre USL: Nu mai sunt sigur spre ce se îndreaptă această structură
Sursa foto: Raul Stef/Intact Images

Relațiile tensionate din cadrul Uniunii Social Liberale au apărut din cauza lipsei de comunicare, a declarat liderul senatorilor social-democrați, Ilie Sârbu, vicepreședinte al PSD.

 "Relațiile tensionate au apărut din cauza lipsei de comunicare. Se știe că atunci când comunicarea e deficitară sau chiar inexistentă apar probleme care, dacă s-ar manifesta mai multă înțelepciune și mai puțină suficiență, și-ar găsi rezolvarea. În mediul politic comunicarea este vitală, îndeosebi în cadrul unei alianțe politice ca a noastră, este liantul spre unitate, armonie, eficacitate și competență, altfel aflăm de la televizor unii despre alții lucruri contradictorii, nediscutate și nedezbătute până atunci. Apar, așadar, suspiciunile, interpretările, neîncrederea, se vorbește pe la colțuri, se supradimensionează orice zvon", a subliniat vicepreședintele PSD, citat de Agerpres.

În opinia lui Ilie Sârbu, nu este nici firesc, nici util ceea ce se întâmplă.

"Nu e nici firesc, nici util ce se întâmplă, am investit timp, răbdare, resurse materiale și umane în acest proiect politic comun, chiar sufletești, a fost cea mai reușită coaliție de până acum. Vorbesc la trecut deoarece, în acest moment, nu mai sunt sigur spre ce se îndreaptă această structură, care este calea sa. Dacă și noi ajungem să distrugem ceva ce a reprezentat nu demult o speranță pentru oameni și, nădăjduiesc, să mai reprezinte, atunci nu suntem mai departe de acțiunile și comportamentul domnului Băsescu! Vom depune, în continuare, tot efortul să fim concesivi și deschiși unii cu alții, să încercăm, atât cât se poate, ca astfel de derapaje să nu mai aibă loc, iar dacă, totuși, cei care nu înțeleg importanța acestui proiect persistă în a încălca regulile stabilite, atunci, firește, singura soluție, așa cum am mai spus în ultima perioadă și nu înțeleg de ce pare atât de uimitor pentru unii, este să încheiem, cu certitudinea că ne vom adapta oricărei noi situații. Nimeni și nimic nu este de neînlocuit!", a subliniat liderul senatorilor PSD.

×