x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iliescu: Când te laudă duşmanul, ia aminte!

Iliescu: Când te laudă duşmanul, ia aminte!

21 Noi 2013   •   17:13
Iliescu: Când te laudă duşmanul, ia aminte!
Sursa foto: INTACT IMAGES/Jurnalul National/Karina Knapek

Întrebat cum apreciază afirmaţia şefului statului, Traian Băsescu, potrivit căruia ar pune ştampila, la prezidenţiale, pe Crin Antonescu în detrimentul lui Victor Ponta, Iliescu a precizat: "Păi, iată, unul din efecte: Băsescu s-a şi agăţat de un element de slăbiciune ca să introducă elemente de zâzanie. Deci din asta trebuie să se înveţe! Când te laudă duşmanul, ia aminte!".

Iliescu a mai arătat, răspunzând unei întrebări, că USL ar trebui să aibă şanse să reziste până anul viitor, dar a menţionat că acest lucru "depinde de oameni".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că între Victor Ponta şi Crin Antonescu în turul doi la prezidenţiale nu va ezita să pună votul pe liberal, pentru că deşi aceştia sunt "două belele", liderul PNL "măcar nu minte de dimineaţă până seara". Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, joi, răspunzând unei întrebări, că opţiunea preşedintelui Traian Băsescu de a-l vota în turul doi la prezidenţiale dacă va candida împotriva lui Victor Ponta este "o alegere corectă", menţionând însă că nu crede că USL va avea doi candidaţi.

×