x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Întreaga organizație teritorială a ALDE Giurgiu trece la PNL

Întreaga organizație teritorială a ALDE Giurgiu trece la PNL

28 Feb 2020   •   09:20
Întreaga organizație teritorială a ALDE Giurgiu trece la PNL
Sursa foto: toma petcu/facebook

Deputatul Toma Petcu a anunțat că organizaţia teritorială a ALDE Giurgiu trece „in corpore” la PNL, iar motivul care a stat la baza deciziei este faptul că „cetăţenii îşi pierd încrederea în politică ALDE”.

„În seară zilei de 26 februarie 2020 a fost convocată Delegația Permanentă Teritorială ALDE , la care au fost invitați și o serie de membri importanți ai partidului. Un număr de 120 de membri s-au întrunit, astfel, pentru a stabili viitorul politic al acestei organizații. După o prezentare a situaţiei politice la zi, s-a dat cuvântul delegaţilor, care au conchis că rămânerea în acest partid, în condiţiile actuale, înseamnă de fapt blocarea aspiraţiilor comunităţilor giurgiuvene”, a scris Toma Petcu pe Facebook.

Toma Petcu susține că întrunirea, aşteptată de către reprezentanţii tuturor organizaţiilor ALDE din judeţul Giurgiu de mai mult timp, a fost văzută de către delegaţi că un pas necesar înainte în realizarea dorinţei lor de a schimbă lucrurile în acest judeţ.

„Asigurându-l pe preşedinte că vor fi alături de el în orice întrepride acesta, membrii Delegației l-au felicitat pentru pragmatism, pentru muncă depusă, pentru alegerea făcută şi i-au cerut să continue demersurile începute şi să lupte pentru a câştiga împreună alegerile viitoare. În finalul întâlnirii s-a supus la vot propunerea de trecere a întregii Filiale Teritoriale ALDE la organizația PNL Giurgiu , propunerea fiind aprobată cu unanimitatea voturilor membrilor Delegației Permanente Teritoriale”, conchide acesta.

Mediafax

×
Subiecte în articol: toma petcu ALDE pnl giurgiu