x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică UPDATE: Liderii PSD, în căutarea celui de-al treilea premier

UPDATE: Liderii PSD, în căutarea celui de-al treilea premier

16 Ian 2018   •   12:33
UPDATE: Liderii PSD, în căutarea celui de-al treilea premier
Sursa foto: Foto: Karina Knapek

UPDATE: Până la această oră au fost propuse două nume de femei pentru a conduce viitorul guvern, Ecaterina Andronescu și Viorica Dăncilă. Senatoarea Ecaterina Andronescu a refuzat propunerea.

Știrea inițială: Liderii Patridului Social Democrat s-au adunat, marți, din noul la sediul central al formațiunii politice pentru a se decide asupra numelui celui de-al treilea premier.

Rând pe rând aceștia au sosit la sediul din Kiseleff unde urmează să aibă loc ședința din care ar trebui să rezulte numele noului prim-ministru.

"Eu am lucrat foarte bine şi cu dumnealui (n.r. - cu premierul) şi cu domnul Ciolacu şi cu ceilalţi miniştri. Trebuie să recunosc - chiar a fost un premier implicat, adică nu mi s-a întâmplat ca în cazul domnului Grindeanu, când erau luni întregi în care nu ne auzeam măcar la un telefon. Nu, cu premierul Tudose vorbeam chiar şi de patru ori pe zi pe subiectele arzătoare", a spus Olguța Vasilescu.

Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, a declarat că nu îşi doreşte funcţia de premier şi, de asemenea, că se va gândi dacă va rămâne în viitorul cabinet. 

Liviu Dragnea a sosit și el la sediul partidului și a schimbat câteva cuvinte cu jurnaliștii.

La ședință participă aproximativ 70 de lideri ai PSD.

 

×