x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Macovei: "Dragnea nu-şi asumă nicio responsabilitate pentru eşecul Guvernului, obiectivul e să scape de justiţie"

Macovei: "Dragnea nu-şi asumă nicio responsabilitate pentru eşecul Guvernului, obiectivul e să scape de justiţie"

15 Iun 2017   •   15:20
Macovei: "Dragnea nu-şi asumă nicio responsabilitate pentru eşecul Guvernului, obiectivul e să scape de justiţie"
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Europarlamentarul Monica Macovei afirmă că "obiectivul" preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, după retragerea sprijinului politic pentru Guvern decis în CExN este acela de "a scăpa de justiţie, de anchetele procurorilor şi de al doilea dosar". 

"Evaluarea miniştrilor aleşi de Dragnea este, de fapt, chiar evaluarea activităţii lui Dragnea şi ar trebui să fie primul care să plătească pentru incompetenţă. Dorinţa nestăpânită de a scăpa de justiţie, de anchetele procurorilor şi de al doilea dosar, acesta este obiectivul lui Dragnea. Disperarea condamnatului Dragnea este mare dacă inventează evaluări ale miniştrilor şi apelează la un prieten penal, Vâlcov, să dea note Cabinetului Grindeanu pe un program mincinos vânturat în campanie", susţine Monica Macovei într-o declaraţie politică transmisă, joi, AGERPRES. 

Europarlamentarul adaugă că oamenii care au votat PSD au aflat acum că "Dragnea nu-şi asumă nicio responsabilitate pentru eşecul Guvernului pe care se lăuda că l-a pus în funcţie şi că PSD are un program de guvernare mincinos".

Sursa: www.agerpres.ro

×